Snygga till Stockholm!

Att Stockholm är en av Europas vackraste städer kan vi nog alla hålla med om. För det är sällan man ser en storstad som är så grönskande och kulturell som vår huvudstad faktiskt är. Man kan alltså utan tvekan konstatera att turismen sannerligen kommer att fortsätta svepa in över Stockholms tullar, för vår stad verkar onekligen bara bli mer och mer populär.

Något som dock inte är lika populärt i denna stad är klotter och graffiti, som av någon anledning har kommit att sprida ut sig ordentligt runt om i hela staden. För även om just graffitti är något som faktiskt kan vara både snyggt och trendigt, är det mesta oftast ganska fult och allmänt otrevligt. Framförallt så klottras det på plaster och byggnader som minst av allt behöver det.

Stockholm skulle alltså utan tvekan behöva en ordentlig klottersanering, något som ju tyvärr är långt ifrån gratis. Stockholms stad vill onekligen mycket hellre lägga de pengarna på något annat än på att ta bort massa klotter ett gäng snorungar har kladdat dit. Men tur är det väl att det finns ett botemedel mot allt detta klotter. Vi får helt enkelt bara hoppas på att den trenden stagnerar inom kort. Annars får man nog börja ta till andra åtgärder mot klottret.