Spelmonopolet i Sverige

Trots att Svenska spel har spelmonopol i Sverige så finns det många privata spelbolag, inte minst online. Detta råder det delade meningar och många anser att spelmonopolet inte är ett monopol om andra företag också kan hålla i spel. Dessutom tycker många att de privata spelbolagen bidrar till ett ökat spelberoende hos befolkningen. Mindre spelbolag som driver spelsiter etcetera har inte samma ansvar för spelarna som Svenska spel har och många påstår därför att de inte håller koll på om en spelare ligger i riskzonen för spelberoende.

Självklart är det, precis som med andra beroenden, långt ifrån alla som riskerar att falla dit. De flesta klarar ju faktiskt av att spela, dricka eller äta godis utan att för den sakens skull bli beroende eller så en osund relation till spelandet, drickandet etcetera.

För många personer är onlinespelade en perfekt hobby och innebär inget mer än lite extra spänning och nöje i vardagen. Just att det är så lättillgängligt och att det alltid finns personer online som är redo att utmanas i ett spännande pokerspel. Bettson casino online är en av de mest populära spelsiterna på grund av sitt stora spelutbud samt god rykte. På Betsson finns det en rad olika spel som till exempel

•    Pokerspel
•    Roulette
•    Blackjack
•    Slotspel